Etyekwood
english ver.
 

regisztráció itt..

jelszóemlékeztető..

Hírek

2010-12-31 22:14:00:
Meglepetés Nálunk![..]
2010-10-24 19:23:00:
Rémálom az Elm utcában[..]

további hírek

 

Oldalunk megfelel az XHTML 1.0 szabványnak Firefox.hu
DivX kodek letöltése Xvid kodek letöltése
Quicktime Player Realplayer
Windows Media Player Mbyte.hu tárhelycsomagok
Compute Magyarország Kft. PHoliPortal engine
design & prog by: Compute Magyarország Kft.

2010-07-06 06:33:00
Róma épült Etyeken
Hosszú idő után végre komoly produkció talált rá az etyeki filmstúdióra. Megoldódni látszik egy évekkel korábban Magyarországon forgatott film sorsa is.

 

 

A Hellboy II: The Golden Army forgatása óta nem volt olyan jelentős megrendelője Etyeknek, mint a The Borgias című ír-kanadai-magyar koprodukcióban készülő televíziós sorozat. A Neil Jordan vezetésével és rendezésében bemutatkozó produkció, ahogyan a világhírű filmes fogalmaz, „a középkori Keresztapa” történetét dolgozza fel. A filmsorozat főszerepét Jeremy Irons alakítja, aki mellett helyet kapott még a stábban – többek között – Derek Jacobi és Joanna Whalley is. A rendezés Neil Jordan mellett Jeremy Podeswa feladata is lesz, aki nemrég még Steven Spielberg és Tom Hanks sorozatán, a The Pacific-en is dolgozott. A középkori Róma és a Vatikán díszleteinek az építési költsége – a hírek szerint – megközelítőleg elérte az 1,6 millió dollárt. Ilyen komoly költségű római díszletek építésére utoljára az Angels & Demons kapcsán volt szükség. A filmsorozatot Paul Sarossy, apai ágon magyar származású, kanadai sztároperatőr fényképezi.

 

 

Az évekkel ezelőtt a pomázi Stern Stúdióban és Szentendrén, Andrej Koncsalovszkij rendezésében készült Diótörő sorsa lassan megoldódni látszik. A világhírű opera történetére épülő filmet, melyhez Tim Rice írt dalokat, végül is egy orosz forgalmazó vásárolta meg, aki decemberre tervezi a film bemutatóját. A Nutcracker in 3D című produkció amerikai és angliai bemutatója a hálaadás ünnepére várható. A filmről már készült egy látványos, orosz nyelvű előzetes, melyre már évek óta vár a rajongók hada (a trailer itt található).

 

szerk@etyekwood.com

 ugrás az oldal elejére Fel

biztonsági kód:
biztonsági kód

Vendég
2010-07-07 02:14:16
Nagyon jó végre ilyen híreket hallani.komolyan mondom ez most egy kis szíverősítő,a sok hétköznapi rosszban,ami kimozdítja a fantáziánkat. Külön öröm számomra,hogy külföldi származású magyarok is benne vannak a sorozat készítésében,hiszen jól tudjuk,hogy Canadában rengeteg magyar és magyar származású filmes dolgozik. A költségvetés példás és reméljük ez újboli hosszas segítséget fog adni Etyeknek. A Diótörő sorsa pedig példázza,hogyha a filmezésben nem megy mindig valami elsőre akkor ne csüggedjünk,mert lesz rá megoldás,mintahogy az életben is van mindenre. szeretettel üdvözlök,minden filmest,minden olvasot aki a lapon jár és mindenki mást is. Külön mindenkit aki az etyeki lap éltetésén dolgozik. Üdvözlettel:Horváth Norbert-Pécsről!

ugrás az oldal elejére Fel

Partnereink:

Hotelnet

Hotell i Budapest
Hoteluri Budapesta Budapesti szállodák
Hotels am Plattensee Akciós csomagajánlatok
Urlaub in Ungarn Hotele w Budapeszcie
Wellness szállodák Hotel Silvanus
Hotel Sofitel Budapest Hotel Azúr
Hotel Atlantis Hotel Karos Spa Hotel Kapitány Sümeg Hotel Divinus Akciós wellness csomagok Hotel Atlantis Hajdúszoboszló Hotel Residence Ózon Aqua Spa WellnessHotel Cserkeszőlő Hotel Forrás Szeged Konferenciaterem bérlés Balatoni szállodák akció

Keresés:

  Kedvencekhez   Beállítás kezdőlapnak   Médiaajánlat   Regisztrációs feltételek   Impresszum
Etyekwood - 2004. All rights reserved!
Nyomtatás most!