Etyekwood
english ver.
 

regisztráció itt..

jelszóemlékeztető..

Hírek

2010-12-31 22:14:00:
Meglepetés Nálunk![..]
2010-10-24 19:23:00:
Rémálom az Elm utcában[..]

további hírek

 

Oldalunk megfelel az XHTML 1.0 szabványnak Firefox.hu
DivX kodek letöltése Xvid kodek letöltése
Quicktime Player Realplayer
Windows Media Player Mbyte.hu tárhelycsomagok
Compute Magyarország Kft. PHoliPortal engine
design & prog by: Compute Magyarország Kft.

2010-12-05 22:22:00
Kéjjel-Nappal
A fura ügynök és a szerelemre vágyó szingli találkozása: avagy Tom Cruise és Cameron Diaz együtt!
 

James Mangold rendező két alapvetően klassz színészt hozott össze egy sokszor őrültnek is nevezhető alkotásban. Cameron Diaz éppen a testvére esküvőjére szeretne hazaérni, de arra a repülőre száll fel amin Tom Cruise pedig elszökni szeretne. Diaz, mint June átlagos utazásra készül annak ellenére, hogy a transzfernél többször is egymásra borulnak Roy-al(Cruise) együtt és még figyelmeztetést is kap, hogy”minden okkal történik”. Aki nem hallgat az okos szóra az titkos kormányügyben találja magát. Ez lehetne egy új mottó is. Roy Miller titkos ügynökről azt csiripelik, hogy sok embert megölt és egy hazug gazfickó. June veteránautókat újít fel és nem nagyon érti mi történik a repülőn. Először úgy érzi szerelmes majd kimegy a mosdóba. Na ez azért érdekes, mert amíg a szokásos légörvények zajától nem lehet hallani, hogy odakint háború dúl, mivel rajtuk kívül nincs is igazi utas a fedélzeten csak kormányügynökök addig June azon agyal, hogy mivel folytassák az ismerkedést. Roy ügynök mindenkit megöl és sikeresen a pilótákat is akik szintén ügynökök. Vágás. June kijön a mosdóból és jót nevetgélve folytatja a beszélgetést Roy-al, de a gép kissé kihalt. Szóval lezuhannak, aztán úgy tűnik csak egy rossz álom volt az egész. Ez csak addig tart míg June kimegy a konyhájába és cetlik sorát látja Roy néven.

       

        

 

Innentől kezdve, mi itt egy igazi James Bond és Charlie Angyalai koktélt kapunk, ami nem is kicsit szórakoztató. Cruise nem a megszokott, hanem inkább a paranoiás ügynökre emlékeztet, aki azon kívül, hogy mindenre és mindenkire lő, talán nem is tud mást. Úgy vezet, mintha nem lenne autó, úgy lő, hogy nem is céloz, de talál és különböző járművekről úgy esik be a képbe mint Batman. Diaz karaktere kirobbanó. Nagyon szép, okos, kedves, szexis és ha kell durva is. Őt így szeretjük. Cruise karaktere fokozatosan a tudom, nem tudom határáról kezd érthetővé válni, hogy ő nem a rossz fiú. Ezt viszont az ő esetében elég nehéz megérteni, mert mindent úgy titkol, mintha lakat lenne a száján. Van is miért egy fiatal zseni miatt, akit szeretne megmenteni, mivel olyan energiaforrást talált fel, amire mindenki voksol. Bár lehet, hogy sablonosnak hangzik a történet, hozzá kell tenni, hogy nem ennyiről van szó. Cruise-nak menekülnie kell, mert saját társai üldözik. Miért ha nem tett semmi rosszat. Diaz, hogy keveredett bele a történetbe, mert bizony nem úgy, ahogy gondolnánk. Ő ki lett választva, de az okot én is titkolni fogom. Mivel pedig mindenki pályázik a zsenire és a találmányra, ki mondta, hogy a kormány nem? Őszintén szólva mikor elkezdtem nézni a filmet sokszor emelgettem a szemöldökömet, hogy na ne ez már tényleg nagy blamázs! Aztán belejöttem. Nincs panasz a látványra, tényleg jól sikerült. A trükkök nem gagyik, ami pedig annak tűnhet szemléljük meg jobban. A szerelmi szál pedig itt nem olyan mint amit általában megszoktunk. Ez a film a legjobb kémfilmek, hol nagyon röhejes, hol pedig nagyon szépen emlékeztető változata, amit már csak a két kedvenc miatt is érdemes megnéznünk. Ahogy Cruise mondja és mutatja a filmen a túlélési esély velem ennyi, nélkülem ennyi. Nos a film mozizására nagyobb esély van, remélem ez időközben nem fordul meg az őrületes hangulat által. Ahhoz pedig, hogy valaki ki írtson egy egész repülőgépet nemcsak színészi tehetség kell,hanem nagy ötletesség és spiritusz. Gratulálok!

 
 

Eredeti cím:Knight and Day

Rendező:James Mangold

Műfaj:színes,szinkronizált,amerikai akció-vígjáték

Hossz:110 perc

Szereplők:Tom Cruise(Roy Miller),Cameron Diaz(June Evans),Peter Sarsgaard(Fiztgerald),Jordi Mollá(Antonio)

 

Írta:Horváth Norbert

 ugrás az oldal elejére Fel

biztonsági kód:
biztonsági kód

ugrás az oldal elejére Fel

Partnereink:

Hotelnet

Hotell i Budapest
Hoteluri Budapesta Budapesti szállodák
Hotels am Plattensee Akciós csomagajánlatok
Urlaub in Ungarn Hotele w Budapeszcie
Wellness szállodák Hotel Silvanus
Hotel Sofitel Budapest Hotel Azúr
Hotel Atlantis Hotel Karos Spa Hotel Kapitány Sümeg Hotel Divinus Akciós wellness csomagok Hotel Atlantis Hajdúszoboszló Hotel Residence Ózon Aqua Spa WellnessHotel Cserkeszőlő Hotel Forrás Szeged Konferenciaterem bérlés Balatoni szállodák akció

Keresés:

  Kedvencekhez   Beállítás kezdőlapnak   Médiaajánlat   Regisztrációs feltételek   Impresszum
Etyekwood - 2004. All rights reserved!
Nyomtatás most!