Etyekwood
english ver.
 

regisztráció itt..

jelszóemlékeztető..

Hírek

2010-12-31 22:14:00:
Meglepetés Nálunk![..]
2010-10-24 19:23:00:
Rémálom az Elm utcában[..]

további hírek

 

Oldalunk megfelel az XHTML 1.0 szabványnak Firefox.hu
DivX kodek letöltése Xvid kodek letöltése
Quicktime Player Realplayer
Windows Media Player Mbyte.hu tárhelycsomagok
Compute Magyarország Kft. PHoliPortal engine
design & prog by: Compute Magyarország Kft.

2010-12-13 11:03:00
Eredet
Alakítsd a teret, változtass meg bármit amit csak akarsz, de jól vigyázz! Ami a fejedben van azzal találkozni fogsz.

 

Christopher Nolan újból nagyon jó ötlettel drukkolt elő. Leonardo Dicaprio, és társa olyan profi tolvajokat testesítenek meg, akik az emberek álmaiban, a tudatalattiban elmerülve szerzik meg a titkokat úgy, hogy utána nem is emlékeznek erre a meglopottak. Leo, mint Cobb, régóta nem látta gyerekeit. Menekül, feleségét elveszítette és semmi más nem érdekli csak az, hogy hazatérhessen végre.

 

 

 

 

 

Legújabb akciójuk balul sül el ,mert az alany rájön, hogy álmodik és a halott feleség egy legyőzhetetlennek tűnő ellenfélként jelenik meg, aki ezt a tervet szabotálja. Menekülnek de utolsó kliensük rájuk talál ezért Cobb-nak és társának dönteni kell, hogy vagy vállalják a legnehezebb feladatot, vagy tovább menekülnek. Mivel a szív haza húz a válasz igen. A feladat már nagyon kérdéses. Egy hatalmas multinacionális cég milliárdos öreg tulajdonosának egyetlen fia a feladat, hogy pontosítsunk az elméje. Innen kell kimenteni egy kombinációt, ami egy széf titkát rejti a végrendelettel, aminek megváltoztatása a megbízónak kedvez. Cobb egy nagyon rámenős profi csapattal belevág a tudat 3 szintes mélységes utazásába, miközben testeik egy repülőn fekszenek, amin a fiatal örökös utazik apja temetésére. A merülés azonban semmiben nem úgy történik, mint kellene. Életre kelnek a félelmek,az eltemetett múlt. Rengeteg ellenfél, áthatolhatatlan terek és az emberi lélek legmélyebb problémáinak megoldásai sem segítenek, ha Cobb nem oldja meg a legnagyobb bajt. Szembe kell nézni saját lelkének fekete pontjával, a saját feleségével, akinek halálával nem tudott megbékélni, és az álom szintjén ők az igazi ellenfelek. Az idei év egyik legérdekesebb és legelgondolkodtatóbb filmjéről írok most. Olyan Mátrix érzésem volt a film nézése közben mert a lenyűgöző animációk, és lassítások a másik klasszikust idézték fel, pedig ez a film egy új klasszikus lesz. Egy olyan utazás az álmainkban, a tudatalattinkban és a megoldatlan magánéleti problémáinkban, hogy felér egy terápiával. Nem lehet megunni, és nem nézni. Elvarázsol, beszív és a hangulata nem ereszt. Kiváló színész játékok és elképesztő rendezői látásmód adja meg nekünk a ritkán tapasztalt ez igazán nagy film-című érzést. Ha lesz folytatás mindenki várja, mert ez a sokk igazi ébresztő. Aki pedig látni akarja moziban, igyekezzen, hogy ne késse le, mert klisé, vagy sem ez az Eredet igazán eredeti.

 

Eredeti cím: Inception

Rendező: Cristopher Nolan

Műfaj:színes,szinkronizált,amerikai-angol sci-fi

Hossz:145 perc

Szereplők:Leonardo Dicaprio(Cobb) ,Ellen Page(Ariadne) ,Ken Watanabne(Saito) ,Marion Cotillard(Mal)

 

Írta:Horváth Norbert

 ugrás az oldal elejére Fel

biztonsági kód:
biztonsági kód

ugrás az oldal elejére Fel

Partnereink:

Hotelnet

Hotell i Budapest
Hoteluri Budapesta Budapesti szállodák
Hotels am Plattensee Akciós csomagajánlatok
Urlaub in Ungarn Hotele w Budapeszcie
Wellness szállodák Hotel Silvanus
Hotel Sofitel Budapest Hotel Azúr
Hotel Atlantis Hotel Karos Spa Hotel Kapitány Sümeg Hotel Divinus Akciós wellness csomagok Hotel Atlantis Hajdúszoboszló Hotel Residence Ózon Aqua Spa WellnessHotel Cserkeszőlő Hotel Forrás Szeged Konferenciaterem bérlés Balatoni szállodák akció

Keresés:

  Kedvencekhez   Beállítás kezdőlapnak   Médiaajánlat   Regisztrációs feltételek   Impresszum
Etyekwood - 2004. All rights reserved!
Nyomtatás most!