Etyekwood
english ver.
 

regisztráció itt..

jelszóemlékeztető..

Hírek

2010-12-31 22:14:00:
Meglepetés Nálunk![..]
2010-10-24 19:23:00:
Rémálom az Elm utcában[..]

további hírek

 

Oldalunk megfelel az XHTML 1.0 szabványnak Firefox.hu
DivX kodek letöltése Xvid kodek letöltése
Quicktime Player Realplayer
Windows Media Player Mbyte.hu tárhelycsomagok
Compute Magyarország Kft. PHoliPortal engine
design & prog by: Compute Magyarország Kft.

2010-12-17 00:00:00
Ilyen a formám
Adott a majdnem örök szinglisség, de hirtelen betoppan az akire talán mindig is vártál.

 

Jennifer Lopez hosszú szünet után újra filmvásznon egy kedves vígjátékban. Zoe-ként egy boldog, életvidám nőt játszik, akinek valójából két dolog hiányzik az életéből. Az első egy kisbaba, a másik pedig egy pár. Sok gondolkodás után mesterséges megtermékenyítés mellett dönt, és nagyon bizakodó. Ám hirtelen egyszerre száll be egy taxiba a mondjuk így érdekes idegennel. Találkozásuk elég bohókásra sikerül, de végül is nem haraggal válnak el. Zoe barátnőjével beszél a legtöbbet, aztán egy büszke szingli anyák klubnak is a tagja lesz, ahol a pasi téma tabu.

 

 

 

 

 

Viszont a sors az sors. Újra összetalálkozik a kedves férfival Stan-el. Mint kiderül ő egy nagyon profi farmergazda és sajtszakértő. Viszont neki is vannak hiányosságai. Követett el korai baklövéseket és a főiskolát ezért nem tudta befejezni. Zoe nem mer kezdeményezni és korán veszítette el a szüleit amivel nem is inkább nehezen, hanem megbékélten ugyan, de akkor is félve barátkozik azzal a gondolattal, hogy megállapodjon mellette egy férfi. A kapcsolat azért elkezdődik, de kiderülnek a hiányok és a nagy fejes. Sikerült a megtermékenyítés és ráadásul kétszeresen. Egy őszinte nevetős-szomorkodós vígjátékban lehet részünk, ami vázolja nekünk a hirtelen jövő kapcsolat előnyeit és hátrányait. Aztán ott vannak a nagy kérdések az életünkből is. Egy férfinek úgy kell felfognia az apaszerepet, hogy két pici fog rá várni, akiknek nem az apjuk, de mindenben megakar felelni. Zoe-nak túl kell élnie a terhesség minden nehézségét, amit mind a nők és mind a férfiak is nehezen viselnek. Stan és Zoe kapcsolata vergődik, hogy mi legyen velük. Nem mondom, hogy nem láttunk már hasonló történeteket. Viszont ezek a filmek emlékeztetnek minket arra, hogy az életben vannak felelősségeink és őszintének lenni nem szégyen mint, ahogy azt ma nagyon sokan gondoljuk. Ez személyes meglátásom a film mondanivalójával. Sem apának, sem pedig anyának nem könnyű lenni és ráadásul még a közös életet is jól csinálni. Úgy gondolom sokan vagyunk hasonló problémákkal és kérdőjelekkel. Útmutatónak ez a film teljesen jó és remek alkalom a moziban való összebújásra és oldalba bökésre, hogy hé ügye figyeled azt amit látsz, hogy mire kell felkészülnünk.

 

Eredeti cím:The Back-up Plan

Rendező:Alan Poul

Műfaj:színes,feliratos,amerikai vígjáték

Hossz:106 perc

Szereplők:Jennifer Lopez(Zoe),Alex O’Loughlin(Stan)

 

Írta:Horváth Norbert

 ugrás az oldal elejére Fel

biztonsági kód:
biztonsági kód

ugrás az oldal elejére Fel

Partnereink:

Hotelnet

Hotell i Budapest
Hoteluri Budapesta Budapesti szállodák
Hotels am Plattensee Akciós csomagajánlatok
Urlaub in Ungarn Hotele w Budapeszcie
Wellness szállodák Hotel Silvanus
Hotel Sofitel Budapest Hotel Azúr
Hotel Atlantis Hotel Karos Spa Hotel Kapitány Sümeg Hotel Divinus Akciós wellness csomagok Hotel Atlantis Hajdúszoboszló Hotel Residence Ózon Aqua Spa WellnessHotel Cserkeszőlő Hotel Forrás Szeged Konferenciaterem bérlés Balatoni szállodák akció

Keresés:

  Kedvencekhez   Beállítás kezdőlapnak   Médiaajánlat   Regisztrációs feltételek   Impresszum
Etyekwood - 2004. All rights reserved!
Nyomtatás most!